welcome

Sunday, 19 February 2012

Cuak Melanda Diri !!!

aahhh!! aku cuak!!! sedang aku sibuk membasuh pinggan td, tibe2 ayah aku balik.

ayah aku kata kwn die suh aku ajar anak die malam ni!!! MALAM NI!!! ni bkn first time kwn ayah aku tu tanya, sebelum ni pun die pnah tanya ayah aku, tp masa tu aku ckp aku tak nak, takut!!!

tapi, kali ni mmg xleh mengelak lg lah sbb mmg kwn ayah aku tu nak anta anak die pg umah aku malam ni!

da la aku xknal bdknya, nama pun tak tau, jantina die aku tak tau, umur die lg aku tak tau. (-_-)

 die nak suh aku ajar apa ah?? aduhai.. takut aku bg ajaran sesat jek nt ni.. TT_TT

Ya Allah, tenangkan lah hambaMu ini!!! permudahkan urusanku Ya Allah. Aminn!! :)

I'll do my best!!! >_<

No comments:

Post a Comment

ce komen, ce komen.