welcome

Monday, 9 April 2012

dah lama tak update encik blog.

encik blog, dah lama aku tak update kau kan? huhu... mianhae... nasib baik kau sihat encik blog. ^_^

apa perkembangan terbaru diri aku ye?

oh ye. keputusan SPM. alhamdulillah, aku dapat 3A+ , 4A , 1A-, 1B+ , 1B.

syukur sgt... ^_^

lagi, ah, PLKN. aku dpt kumpulan 2 PLKN, dkt Kem Pinggiran Pelangi , Bandar Muadzam Shah.

aku harap tempatnya okay dan seindah namanya tu. ^_^ insyaAllah.

tp kalau aku pergi matrik mcm mne eh? kne tangguh la ye? huhu...

aku mcm tak percaya je yg aku ni dah lepas SPM , aku akan melangkah ke dunia baru . ye ke ni?

susah nak percaya. rasa mcm aku masih sekolah tadika lagi plak.

T_T

aku ada jumpa satu gambar yg sgt sweet. :) nak tgk? sila lihat bwh dan klik pada gmbar utk pembesaran!



^_^ comelnyaaaaaaaaaaaaa!!!!! ^///^

aku harap aku dpt lalui semuanya dgn tabah .

tabahkan hati, majukan diri, you can do it zira!!!

wsalam.

p/s: aku da tukar background music blog ni... my fav song. ^_^

annyeong.